HCO Antwerpen Coke handling op de raffinaderij

 

Pionier in de Benelux en vaste partner van de raffinaderij. HCO fungeert als het verlengde van de operationele organisatie en ondersteunt de productie, verwerking en het transport van hoogwaardige petcokes.

Petcoke proces Vraag informatie

 

Coke handling op de raffinaderij

 

De ‘coke handling service’ die we bieden aan de raffinaderij in de Antwerpse haven kwam er niet accidenteel. Door onze ervaring in de industrie werden we gevraagd om HCO op te richten om te ondersteunen bij het zo duurzaam mogelijk en efficiënt creëren, verwerken, behandelen en transporteren van petcokes. De Haven van Antwerpen vormt sinds 2017 de locatie voor deze unieke job en sinds jaren werkt ons technisch personeel nauw samen met de operationele organisatie. Een bijzondere samenwerking die de raffinaderij een stap dichter brengt bij een duurzame toekomst.

 

Warm bedrijf vol mensen

 

Klinkt coke handling en de Haven van Antwerpen onpersoonlijk en veraf? Niets is minder waar.

Wanneer je in een sector werkt waar veiligheid, innovaties en duurzaamheid de prioriteiten zijn en de basis van je bedrijf, dan bouw je aan nabijheid.

We staan dus dichtbij, want we zijn het enige bedrijf in de Benelux met deze unieke functieomschrijving. We staan ook dicht bij onze klant en onze medewerkers, doordat we ons richten op de groeimogelijkheden van partners en personeelsleden.

Het menselijk kapitaal is waar we op draaien en voor zorgen.

HCO Antwerpen warm bedrijf vol mensen

Veiligheid voor alles

 

Zorgen voor, betekent ook echt zorgen voor. De petrochemische industrie is geen speeltuin. Veiligheid telt dus als topprioriteit. Deze job leer je echter niet op de schoolbanken. Al onze technische vakmensen kregen uitgebreide interne opleidingen en gingen pas zelfstandig aan de slag met een rugzak aan certificaten, ervaring en kennis. De veiligheid van ons personeel, de installatie, de raffinaderij en de omgeving staan eerst op onze lijst en dat is een blijvend feit.

Petcoke proces Vraag informatie

Werken bij HCO Antwerpen

Zit je vol goesting om je handen uit de mouwen te steken en zoek je een unieke job met verantwoordelijkheid en groeimogelijkheden?
Wij leiden je op van een technisch amateur tot een zelfzekere petcoke handler.

 

Vind je topjob

© 2024 HCO | Development Solid Designs bv | Copywriting CreApen