HCO

Services in Coker Operations

Services in Hydro Coker Operations HCO Antwerpen

 

In het hartje van de Antwerpse haven vind je HCO. Pionier in de Benelux en de partner van de raffinaderij voor services in Coker Operations met onze volcontinu operationele ploegen. Het onderhoud van de petcoke handling installatie gebeurt met onze mechanische ploeg.

Verken HCO Vind je topjob

 

HCO en Esso Antwerpen

 

HCO staat ten dienste van de raffinaderij. Op de Delayed Coker Unit (DCU) staan wij mee in voor de verwerking en behandeling van petcokes, een restproduct van ruwe aardolie. Dat betekent dat we tijdens het geautomatiseerd productieproces zorgen voor het technisch onderhoud, professionele ondersteuning en nauwe samenwerking met de raffinaderij bij de behandeling en de verwerking van de vrijgekomen petcokes.

Petcoke proces Vraag informatie

Veilig

 

HCO zorgt als specialist op het gebied van Petcoke Handling Services voor operationeel en technisch opgeleid personeel. Als VCA-P gecertificeerd bedrijf stellen wij alles in het werk om voor onze mensen een veilige werkomgeving te creëren.

Duurzaam

 

De bestaansreden van HCO draait om de verwerking en het transport van petcokes op de raffinaderij. We volgen daarom de duurzame innovaties op de voet en blijven zo de toekomst een stapje voor.

Kwaliteit

 

Petcoke handling vereist een continue verbetering en een deskundige dienstverlening om deze uitdagende opdracht kwalitatief en efficiënt uit te voeren. Daarom trainen we ons operationeel en technisch personeel voortdurend.

Professioneel

 

Als lid van de HCI-groep staat HCO in een grote wereld. Wij combineren professionaliteit met openheid en een flexibele houding. Hierdoor groeide we uit tot een warm bedrijf voor klanten en medewerkers.

Onze samenwerking garandeert de raffinaderij

  • Een duurzame productie en veilige verwerking en transport.
  • Een betrouwbare samenwerking met een ervaren partner.
  • Technisch opgeleide mensen die de strikte veiligheidsvoorschriften volgen.
  • Deskundige, flexibele en efficiënte dienstverlening en ondersteuning.

Werken bij HCO Antwerpen

 

Heb je een passie voor techniek, ben je leergierig en wil je meewerken aan de duurzame evolutie? HCO is de vaste partner voor de raffinaderij en door onze nauwe samenwerking met Esso sta je met de voeten in de wereld van verandering en innovatie. Zit je vol goesting om je handen uit de mouwen te steken en zoek je een unieke job met verantwoordelijkheid? Wij leiden je op van een gemotiveerde werkkracht tot een zelfzekere petcoke handler of technieker.

Verken HCO Vind je topjob

© 2024 HCO | Development Solid Designs bv | Copywriting CreApen