HC0 website is
aan het laden.

menu

Bedrijfsprofiel

HomeBedrijfsprofiel
HomeBedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel HCO

HCO werd opgericht in 2017 en specialiseert zich, als dochteronderneming van de HCI-groep, in de behandeling van petroleum cokes op raffinaderijen die beschikken over een Delayed Coker Unit (DCU). In deze specifieke DCU eenheden worden zware koolwaterstofmoleculen verder thermisch gekraakt en komen petroleum cokes vrij als een restproduct van het proces. Als coke handling contractor biedt HCO professionele ondersteuning als verlengde van de procesorganisatie van onze klant om de vrijgekomen cokes verder te behandelen.

De behandeling omvat het verwijderen van de cokes uit de coke drums met hogedruk water (cokes cutting), de handeling van de cokes in de cokes pit en de belading van o.a. schepen. Gecertificeerde, goed getrainde en veiligheidsbewuste medewerkers worden dagelijks ingezet om deze uitdagende opdracht op een efficiënte , kwalitatieve en veilige manier te organiseren.

Door onze jarenlange ervaring binnen de petrochemische sector , ons streven naar continue verbeteren en een organisatie waar veiligheid centraal staat, is HCO de ideale partner voor deze activiteit. Met de deskundige dienstverlening van HCO, blijft u de toekomst een stapje voor !

DELAYED COKER UNIT

Een “Delayed Coker Unit”, kortweg “DCU” genoemd, is een eenheid binnen een raffinaderij waar de grote zware koolwaterstofmoleculen,...

MEER

VACATURES

HCO blijft zich continue ontwikkelen tot een bedrijf waarin alle aandacht uitgaat naar een aangenaam werkklimaat...

MEER